От модел – в моден дизайнер

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

От модел – в моден дизайнер


•  „Какво толкова, все е мода” ще си кажат голяма част от вас. Но не. Макар да става дума за една и съща област, преходът от модел в моден дизайнер съвсем не е лесен.

Това доказват с опита си модели като Елизабет Хърли, Алекса Чънг и Джиджи Хадид. Талант, труд и малко късмет са нужни за успешният скок от модния подиум към дизайнерското ателие.

В модния бизнес съществува едно неписано правило: ако след края на ревюто моделите си вземат някоя от дрехите, колекцията със сигурност ще се превърне в хит.

Ако не проявят интерес към нито един модел, не разчитайте на успех. Манекените винаги са били добър моден барометър, смятат специалистите.

Да стартираш собствена модна марка съвсем не е така лесно, както изглежда. Нужни са познания в областта на маркетинга и брандинга, с каквито моделите обикновено не разполагат. Ето защо част от тях стартират своя модна линия в колаборация с известен дизайнер или модна къща. Какъвто е случаят с Джиджи Хадид и Tommy Hilfiger например. Заедно те поднасят един модерен, младежки и много свеж поглед към актуалните тенденции. И това се превърна в печеливша комбинация.

Партньорства като това на Джиджи и Tommy Hilfiger (тук можем да добавим и Пенелопе Крус и Mango и Жизел Бюндхен и C&A) дават шанс на модела да подобри експертните си знания и умения и да натрупа опит и самоувереност като дизайнер. Все пак, да развиеш и лансираш модна линия от нищото е смело и доста скъпо начинание.

Една от най-смелите в стартирането на собствена марка е топ моделът Елизабет Хърли. През 2005 г. тя пусна на пазара бранда за плажно облекло „Elizabeth Hurley Beach”. Преди това обаче Хърли беше дългогодишно лице на Estée Lauder и използва опита, който натрупа в работата си за козметичния гигант, за да лансира своя собствена марка. „Мога да говоря за моите колекции с плажно облекло толкова добре колкото говоря, когато промотирам филми, телевизионни програми и козметика”, сподели преди време Елизабет Хърли. През 2008 г. по покана на „Mango” тя създаде и капсулна колекция от 12 модела бански костюми.

Опитът като модел е добър старт, защото дава познания за капризите на модната индустрия и със сигурност може да бъде от полза. Последна Алекса Чънг се пробва като дизайнер. Модната й линия „Alexachung” се появи на пазара преди броени дни – на 30 май. С помощта на социалните мрежи тя предварително се беше погрижила за силния интерес към марката. Фактът, че красавицата се е превърнала в нещо като модна икона, гарантира добри печалби от продажбите на дрехите от модната линия.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************