Летни вдъхновения в бохемски стил

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Летни вдъхновения в бохемски стил


Животът има много забавни страни, а начините, по които се обличаме, могат да  направят ежедневието ни още по-забавно.

Модните блогъри могат да ни предложат доза вдъхновение и усет за стил независимо от сезона и настроението ни, така че нека да обърнем поглед към Джил Уолас от Лос Анджелис, в чийто моден блог могат да се намерят очарователни идеи за облекло в безгрижен бохемски стил, което е едновременно удобно и изключително привлекателно за топлото лято.

Летният бохемски стил е известен със своите преувеличени, преливащи и ексцентрични детайли, така че не се страхувайте да експериментирате. Подобно на Джил, можете да носите блуза в модел “прегърни ме” с изпъкнали на вълни ръкави и съблазнително оголени рамене, която ще стои перфектно в комбинация с кожена пола и ботуши. Или изглеждайте бохемски от главата до петите, като облечете лека рокля с широки дълги ръкави, снабдена с макси пола с дълбока цепка, оформена в талията с каубойски колан, която ще изглежда адски сек*и с летни ботуши и шапка федора.

Аксесоарите могат да допълнят или да съсипят визията ви, така че не забравяйте да завършите своя  външен вид с бохемски аксесоари. Помислете за чанти с ресни, живачни слънчеви очила, гладиаторски сандали, летни ботуши, велурени шапки, чанти с пискюли и такива, които ще добавят някакво празнично чувство към стрийт стайла ви. Подобно на Джил, може просто да оформите талията на макси полата си с колан, да добавите шик шапка и чифт каубойски ботуши, за да освежите външния си вид през този сезон. Като се вслушате в тези трикове от известната модна блогърка, ще направите своя летен стил едновременно по-празничен и безгрижен.

Ако сте от жените, които предпочитат да носят дънки и тениска вместо ефирни летни рокли, лесно може да заложите на топове в бохемски стил, за да постигнете безгрижният силует и свободата на движенията, с които се характеризират този тип дрехи. Модната блогърка комбинира панталоните от деним с блузи с паднало или изрязано рамо, за да внесе бохемски наклон към ежедневния си аутфит.

Ако дънките ви изглеждат твърде кежуъл за лятото, заложете на така модерните гащеризони, с които ще можете да постигнете по-полиран външен вид за нула време.  Подобно на Джил, можете да  облечете един дълъг раиран гащеризон, с който ще изглеждате шик през вашите непредвидени уикенд срещи навън или изберете елегантен черен модел, съчетан с каубойски колан, с който ще изглеждате елегантно за по-официалните поводи.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************