„Ефектът на Кейт Мидълтън“ и очарованието да бъдеш херцогиня

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

„Ефектът на Кейт Мидълтън“ и очарованието да бъдеш херцогиня


Преди няколко години малко от нас знаеха коя е Катрин Мидълтън. Още по-малко предполагахме, че така живо ще се интересуваме от живота ѝ след това.

Наследникът на британската кралска корона – приц Уилям, избра да промени моминското ѝ име и да я направи принцеса, с истинска титла „херцогиня“. И Картин сбъдна мечтата на много от нас да бъде такава – модерна, истинска и може би, не чак толкова досущ като в приказките, но съвсем реална и достатъчно фантастична, за да се питаме какво ли е да бъдеш херцогинята на Кембридж.В нашите фантазии историята на Катрин винаги ще звучи една идея по-идеалистична от това, което е всъщност, защото, за да заслужиш истинска корона, изисква усилия. Да бъдеш част от кралската фамилия на Великобритания никак не е лесно. Катрин обаче сякаш изпълнява задачите си на публична фигура и майка с огромна лекота. Тя навършва 34 години на 9 януари 2016 година. Със стриктно протоколното си поведение и съвършен външен вид, тя демонстрира онова, което я отличава от много жени по света, а годините си носи като една реална и обикновена жена като всички.Катрин израства в малкото английско градче Chapel Row в графство Бъркшир. Интересите ѝ я отвеждат в университата St Andrews, където тя учи История на изкуствата. Именно там през 2001 година се среща с принц Уилям. През 2003 година те започват своята интимна връзка, но всички слухове и всякаква информация за двамата по това време остават непотвърдени. През 2007 година те се разделят за кратко. Три години по-късно обаче обявяват годежа си и през 2011 година сключват брак с церемония, която беше гледана от милиони души по целия свят. И веднага след това херцогиня Катрин се превърна в образ, който събра идеала ни за стил, елегантност, финес, перфектен имидж и тайничко, без дори да сме британци, нейната поява винаги успява да ни накара да се усмихнем.Катрин оказа огромно влияние върху това как се разбира модата в британската култура, а според някои медии дори и отвъд океана в САЩ. „Ефектът на Кейт Мидълтън“ – така бе наречено влиянието ѝ в света на модата. През 2012 и 2013 година тя бе обявена за една от най-влиятелните личности в света от списание Time. Всичко, което Катрин облича и носи, се превръща в тотален хит. Името ѝ продава всичко за минути. И именно заради това нейното лице е мечта за всички големи списания, но тя никога не е позирала във фотосесия за разлика от принцеса Даяна, която десетки пъти е позирала за корици на печатни издания.Катрин и нейният безупречен стил са обект на модно възхищение за много от нас. И макар нейната премереност понякога да ни се струва непосилна, ето, оказва се, че е възможно да бъдеш перфектен по един или друг начин. И херцогинята на Кембридж ни се струва такава, когато излиза от болницата часове след като е родила, когато посещава събитие от най-високо ниво, когато просто позира за семеен портрет… Сигурни сме, че има още много уроци по мода и елегантност, които предстои да научим от нея. И някак за много от нас, тя винаги ще си остане Кейт, която сбъдна историята за Пепеляшка в 21 век и ни накара да вярваме в приказките по един или друг начин.- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************