Какво НЕ прави зрялата жена в любовта?

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Какво НЕ прави зрялата жена в любовта?


В класическата литература любовта често е представена като жертвена. Влюбените все са подложени на мъки, преодоляват препятствия, разделени са, измъчвани от съмнения и терзания. Любовта не идва лесно – тя се страда, чака, търпи, постига…

Може би точно такава е и вашата любов – няма как след толкова прочетени книги. Сигурно си мислите, че, ако нещата стават прекалено лесно, значи тази любов не е истинска. Но не е така. Любовта може да бъде тиха радост и да не изисква никакви жертви.

Поне такава е тя за зрелите жени. Те са като бамбук – съобщават без колебание какво им харесва и какво не и на пръв поглед изглежда сякаш не вярват в любовта, в романтиката и във вечното щастие. „Готовността“ им на всичко заради „Него“ не е такава, каквато е била, когато са били на 20. Означава ли това, че зрелите жени вече не са способни да обичат?

Зрелостта е истинската среща със себе си. Ако това означава да станете егоистични и самодостатъчни, ОК. Както казва Омар Хаям – „на мен не ми е нужен този, на когото не съм му нужен аз“.

Ето какво прави зрялата жена:

1. Не чака позвъняване или съобщение от него. Ако не намира време да я извести, че е зает и няма време да се видят, тя просто изтрива номера му.

2. Не ходи на срещи, ако мястото или времето не са й удобни. Срещата трябва да носи радост и удоволствие и за двамата. Ако той не се интересува от нейния комфорт, защо й е?

3. Не прощава отсъствието на важни за нея поводи или празници (като рожден ден например). Невнимателните хора са такива във всичко. Ако вие не сте сред приоритетите му и сред важните за него неща, защо ви е?

4. Не търси оправдание за неуспехите му. Тя има ясна представа какво й носи уют и хармония и не иска да прави компромиси с това. Жертвите се правят на 20.

5. Не премълчава какво не й харесва. Не оставя мъжа сам да се досеща – от опит знае, че това е невъзможно.

6. Не се бои да задава въпроси. И е готова за всякакви отговори.

7. Не глади ризите му, ако не й се гладят ризите му. Тя вече не прави това, което би харесало само на него, но би било изключително досадно за нея.

8. Не приема секса за любов. Сексът може да бъде свързан с любов, а може и да не бъде.

9. Не ревнува мъжа си от работата му или от приятелите му. Или от децата от предишния му брак. Ако той я обича, ще намира време за нея. Нейният живот също е наситен и графикът й е плътен.

10. Не се старае да изглежда добре заради него. Ако той иска да погледне в дълбочина, ще види красотата й. Ако не – защо трябва да си губи времето?

Любовта е съзидателна, а не разрушителна.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************