Как да престанем да критикуваме

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Как да престанем да критикуваме


Много хора са изградили в себе си, склонността да критикуват и осъждат другите. Част от тях осъзнават, че това не е ефективен и работещ модел, на поведение и си задават въпроса, как да прекратят своето неудачно и разрушително поведение?

Поемайте отговорност! – Вашият свят е във вашите ръце. Безрезултатно, безполезно и дори опасно е да осъждате и обвинявате някого. Започнете от себе си. Променете начина си на мислене и поведението си, така постепенно и заобикалящият ви свят ще се промени. Новите мисли, ще създадат нови ситуации.

Научете се да приемате! – Да приемате другите хора, другите светове, системи, модели. Бъдете гъвкави в начина си на мислене и поведение. Съобразявайте се с другите гледни точки. Защото не само вашият свят е уникален, но и светът на другия човек също. Всички вървят към една цел. Само че всеки има свой жизнен път.

Уважавайте другите! – Светът е устроен така, че всеки човек, когото срещнете в живота си, носи за вас някаква важна информация и откровение. Само че хората често не забелязват това, поради прекалената си гордост. Бъдете внимателни и любезни. Като проявявате неуважение към другите, вие не уважавате преди всичко себе си. Научете се да уважавате хората, с които живеете и работите, политическата система, законите и самата държава, в която живеете. Запомнете, че светът на другия човек, неговите чувства са свещени и неприкосновени. Никога не се опитвайте да променяте другите хора. Уважението към заобикалящия ни свят, е залог за нашето благополучие.

Научете се да одобрявате и да хвалите! – Стремете се да забелязвате в хората само доброто, позитивното, полезното. Запомнете, че всеки човек има всякакви качества. И ако вашите мисли са позитивни за тях, е голяма вероятността, хората да ви покажат добрите си страни.

Възхищавайте се! – Възхищавайте се на хората, на заобикалящия ви свят. Запомнете, че не само вие сте уникални, но и другите хора също.

Ако все пак решите, да се опитате да внесете корекции в другия човек, това няма как да се случи, без да промените себе си. Ако искате да го промените, започнете от себе си. Променете начина си на поведение и тогава този човек, ще бъде „принуден“, да реагира по друг начин спрямо вас. Ако само критикувате някого, не очаквайте от него нищо добро.

Започвайки от себе си, създайте пространство на любов и хармония около себе си. Като променяте своя свят, своята държава, своя начин на мислене, ще имате своя позитивен принос в общия модел на света. Защото вие сте част от цялото!
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************