Енрике Иглесиас в болница със срязани пръсти

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Енрике Иглесиас в болница със срязани пръсти


Испанският певец Енрике Иглесиас се лекува в САЩ, след като си поряза пръстите в малък безпилотен летателен апарат на концерт в мексиканския град Тихуана.

Според официален представител на изпълнителя, инцидентът е станал през нощта срещу неделя. Иглесиас се е намирал до сцената, когато до него долетял малкият дрон, използван за снимки на публиката и залата. Певецът се опитал да докосне апарата, за да попадне в обектива на монтираната на него камера, и си порязал пръстите на един от елементите от летящата конструкция.Медиците препоръчали на Иглесиас незабавно да отиде в болница, но той, въпреки силното кръвотечение, продължил да пее още половин час. След това бил откаран със самолет в Лос Анджелис, за да бъде лекуван. Както отбелязва представителят на певеца, раната вече е "зараснала наполовина".

Концертът в Тихуана, на който присъстваха около 12 хиляди души, е част от турнето на Иглесиас Sex and Love World Tour. Следващата изява от това турне е през юли, отново в Мексико.40-годишният Енрике Иглесиас е един от най-известните в света изпълнители на латиноамериканска музика. Той притежава над 20 международни награди, в т.ч. "Грами" за най-добър изпълнител на латиноамериканска музика. Има издадени десетина студийни албума и над 40 сингъла.